Prireditve ŠKD Postojna

 

 

Prireditve v letu 2010:

 

Furmanski praznik 2010

nedelja, 4.7.2010

V nedeljo 4. 7. 2010 smo člani ŠKD Postojna v sodelovanju s nekaterimi prijateljskimi klubi pripravili predstavitev agilitija na 19. Furmanskem prazniku pri Postojnski jami

 

Letos je prvič nastopila tudi demonstracijska skupina ŠKD Postojna Postojnske burje in prikazala skupinsko poslušnost ob glasbi. Video nastopa si lahko ogledate TUKAJ

 

 

- slike -

 

Obisk v Domu upokojencev Postojna

torek, 22.6.2010

Člani ŠKD Postojna smo v torek, 22.junija 2010 obiskali varovance Doma upokojencev Postojna . Predstavili smo jim naše pse, jim pokazali poslušnost, trikce ter jim omogočili, da so naše pse pobožali in jim dali kakšen priboljšek. Z našim obiskom smo jim popestrili dan in jim omogočili druženje s psi, ki ga ponavadi nimajo in ga pogrešajo.

- slike -

 

 

 

KRESOVANJE  2010

petek, 30. 4. 2010

 

 

V petek, 30. aprila 2010  zvečer smo pripravili tradicionalno kresovanje in hkrati tudi     zaključek del  na našem vadišču. Udeležba je bila dobra, še posebej smo bili zadovoljni, da nas je obiskal tudi župan Jernej Verbič in slovesno prižgal nove luči na vadbišču. Ob dobri hrani in pijači smo se z našimi štirinožnimi prijatelji ob kresu zabavali pozno v noč.

- slike –

 

 

 

Čistilna akcija '' Očistimo Slovenijo v enem dnevu''

sobota, 17. 4. 2010 

 

V soboto  17.4.2010 smo se člani ŠKD Postojna udeležili čistilne akcije '' Očistimo Postojno 2010'' in hkrati akcije '' Očistimo Slovenijo v enem dnevu''. Čistili smo okolico vadišča in pot do Pivke jame ter obračališča. Kljub temu, da se čistilne akcije udeležujemo vsako leto in poberemo na omenjenem področju veliko odpadkov nam tudi letos ni zmanjkalo dela in smo odstranili zopet veliko odpadkov.

- slike -

 

 

 

 

Obisk varovancev Zavoda za pomoč materam in ostarelim Talita Kum

sreda, 14. 4. 2010

 

Člani ŠKD Postojna smo v sredo, 14. aprila 2010 obiskali Zavod za pomoč materam in ostarelim Talita Kum . Predstavili smo jim naše pse, jim pokazali poslušnost, trikce ter jim omogočili, da so naše pse pobožali in jim dali kakšen priboljšek. Z našim obiskom smo jim popestrili dan in jim omogočili druženje s psi, ki ga ponavadi nimajo.

- slike - 

 

 

 

Kinološki dan v osnovni šoli Miroslava Vilharja Postojna

sobota, 10. 4. 2010

 

 

Člani ŠKD Postojna smo v  soboto, 10. aprila 2010  s sodelovanjem drugih društev, policije in Slovenske vojske pripravili kinološki dan za učence OŠ Miroslava Vilharja Postojna. Predstavili smo jim različne pasme psov, povedali in prikazali kako ravnamo pri srečanju s psom, prikazali smo jim delo službenega psa policije in  iskanja mamil službenega psa Slovenske vojske,  igro s frizbijem,  poslušnost in agility.

- slike -

Društveni dan vsako nedeljo dopoldan na Vadišču ŠKD.